Webdesign

Baat Medical is een high-tech ingenieursbureau voor medische apparaten en implantaten uit Hengelo. Een nieuw ontworpen website is in december 2018 live gegaan. Huidige werkzaamheden zijn advies en uitwerking van marketing en sales materiaal (online) en data analyse dmv Google Analytics. De website is zowel front-end als backend door mij gemaakt.
https://www.baatmedical.com/

Voor NSJM (New Sound Jazz Machine) heb ik het logo ontworpen, de website gebouwd incl. het monteren van een trailer. Er is een webshop met merchandise, ook door mij vormgegeven zowel front-end als backend. Trailer bekijken? Klik naar Youtube (geluid aan).

Voor PaperFoam heb ik de website ontworpen inclusief productfotografie. Zie product portfolio hier.

Marketing

Google Analytics SEO, SEA (en SEM in het algemeen) zijn gereedschappen om het gedrag van bezoekers inzichtelijk te maken. Maar hoe converteer je deze naar leads? Wat levert het echt op? Een echte uitdaging die ik graag in samenspraak met de klant aan ga.

Voorbeeld
Om de customer engagement bij een van mijn klanten te testen heb ik een .pdf ontwikkelt waarbij je op één pagina ziet wat Baat Medical doet. In deze .pdf zitten een aantal links. Met een UTM tracking code wordt in Google Analytics inzichtelijk gemaakt in hoeverre mensen vanuit het document (een Company CV) doorklikken naar de website.