🇳🇱 Hierbij een overzicht van mijn recente activiteiten:

Webdesign

Baat Medical
is een high-tech ingenieursbureau voor medische apparaten en implantaten uit Hengelo. Een nieuw ontworpen website is in december 2018 live gegaan. Huidige werkzaamheden zijn een SEO en SEA campagne. De website is zowel front-end als backend door mij gemaakt.
baatmedical.com/

Voor NSJM (New Sound Jazz Machine) heb ik het logo ontworpen, de website gebouwd incl. het monteren van een trailer. Inclusief webshop met merchandise.
newsoundjazzmachine.nl

Voor PaperFoam heb ik de website ontworpen inclusief productfotografie. Zie product portfolio met sustainable packaging.

Marketing

Traineeship Team Nijhuis
Bij Team Nijhuis heb ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van Google Analytics SEO en SEA bijgespijkerd met een aantal Google certificeringen als resultaat. Zie de SEO en SEA uitbesteden website voor de diensten die ze aanbieden.

Overige werkzaamheden
Ik heb een .pdf ontworpen waarbij je op één pagina ziet wat Baat Medical doet. In deze .pdf zitten een aantal links met een UTM tracking code, om in Google Analytics inzichtelijk te maken in hoeverre mensen vanuit het document (een Company CV) doorklikken naar de website.

Website Concepten

Hieronder een overzicht van een aantal Designs die ik zelfstandig en samen met bureau’s als DoorRood heb gemaakt.

randzaak.nl |mascoville.com | baatmedical.com | newsoundjazzmachine.nl | baasin.nl